Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 22 november 2008

Ensam är stark

Av Louise - 22 november 2008 21:29

Och eftersom jag är ensam hemma i helgen kan vi alla dra slutsatsen att jag kan ta er alla i armbrytning! Muahahahaaaa


Som ni kan se nedan så har jag nu lagt in lite bilder till de senaste inläggen, från Sthlm och GBG. jag har också lagt in bilder från idag, på mina söta lurviga hästar. Jösses vad Fleyta har tjock päls! Det är som en jättetjock, tät matta. Som är mjuk och gosig, men ack så smutsig. Jag red ut med Heimir idag, mest i skritt för det var så fruset i marken. Vi red med Kickilus och Loffe, vilket var längesen. Trevligt var det. Jag och Fleyta gick sedan på en promenad 25 min, för jag var stel som en isglass efter att ha ridit Heimir.


Till middag gjorde jga sen spaghetti och pastasås med skinka, kantareller och mögelost - mumsigt! Det är roligt att improvisera ibland. jag har också pluggat lite idag men som vanligt inte tillräckligt. Borde börja skriva på arbete nu. Praktiken i fredags var bra föresten, var ute på avloppsinspektion, vilket jag börjar kunna nu :) Och i morgon kommer min älskling hem, var nästan en vecka sedan vi sågs :( Nu får vi träffas i två dagar sen åker jag igen. Men vi skall umgås hela nästa helg! Då skall vi på Liseberg med min familj på lördag och så är vi bjudna på glögg i stallet på söndag. Skall bli trevligt. Nu har jag ont i nacken av att sitta och skriva, får ta en paus. Ha det bra!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24 25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se