Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 22 november 2008

Ensam är stark

Av Louise - 22 november 2008 21:29

Och eftersom jag är ensam hemma i helgen kan vi alla dra slutsatsen att jag kan ta er alla i armbrytning! Muahahahaaaa


Som ni kan se nedan så har jag nu lagt in lite bilder till de senaste inläggen, från Sthlm och GBG. jag har också lagt in bilder från idag, på mina söta lurviga hästar. Jösses vad Fleyta har tjock päls! Det är som en jättetjock, tät matta. Som är mjuk och gosig, men ack så smutsig. Jag red ut med Heimir idag, mest i skritt för det var så fruset i marken. Vi red med Kickilus och Loffe, vilket var längesen. Trevligt var det. Jag och Fleyta gick sedan på en promenad 25 min, för jag var stel som en isglass efter att ha ridit Heimir.


Till middag gjorde jga sen spaghetti och pastasås med skinka, kantareller och mögelost - mumsigt! Det är roligt att improvisera ibland. jag har också pluggat lite idag men som vanligt inte tillräckligt. Borde börja skriva på arbete nu. Praktiken i fredags var bra föresten, var ute på avloppsinspektion, vilket jag börjar kunna nu :) Och i morgon kommer min älskling hem, var nästan en vecka sedan vi sågs :( Nu får vi träffas i två dagar sen åker jag igen. Men vi skall umgås hela nästa helg! Då skall vi på Liseberg med min familj på lördag och så är vi bjudna på glögg i stallet på söndag. Skall bli trevligt. Nu har jag ont i nacken av att sitta och skriva, får ta en paus. Ha det bra!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24 25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se