Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 25 mars 2009

Inspector Gadget

Av Louise - 25 mars 2009 19:55

Idag har jag gjort en egen inspektion. jag hade chefen med mig som stöd men fick hålla i inspektionen själv. Gud va nervöst det var och jag vet inte riktigt hur jag skall klara mig alldeles ensam framöver.. Men nu är det dags att stå på egna ben så alla inspektioner från nu skall jag göra själv. Om det inte dyker upp nått alldeles särskilt. LÄSKIGT!!!


På kontoret trivs jag mycket bra och kan det mesta om värmepumpar och köldmedia nu. Såna ärenden kan jag handlägga ganska snabbt och behöver inte fråga så mycket längre. Känns bra. Det blir nog samma med verkstadsinspektionerna så småningom också..


Åh, jag har inte så mycket spännande att komma med idag känner jag. Jo, jag har kollat på lite hundar - när jag nu bestämt att jag skall kolla lite mer seriöst så fanns det inga bra hundar utannonserade. Förrän idag! En jättefin blandrastik. Har inte fått svar från ägaren än, men jag har ställt lite fler frågor om den. Finns i Malmö... jättesöt... Lollos vill ha. En annan rolig nyhet är att jag får tillbaka mer än 8300 kr på skatten. Lyx.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se