Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 25 mars 2009

Inspector Gadget

Av Louise - 25 mars 2009 19:55

Idag har jag gjort en egen inspektion. jag hade chefen med mig som stöd men fick hålla i inspektionen själv. Gud va nervöst det var och jag vet inte riktigt hur jag skall klara mig alldeles ensam framöver.. Men nu är det dags att stå på egna ben så alla inspektioner från nu skall jag göra själv. Om det inte dyker upp nått alldeles särskilt. LÄSKIGT!!!


På kontoret trivs jag mycket bra och kan det mesta om värmepumpar och köldmedia nu. Såna ärenden kan jag handlägga ganska snabbt och behöver inte fråga så mycket längre. Känns bra. Det blir nog samma med verkstadsinspektionerna så småningom också..


Åh, jag har inte så mycket spännande att komma med idag känner jag. Jo, jag har kollat på lite hundar - när jag nu bestämt att jag skall kolla lite mer seriöst så fanns det inga bra hundar utannonserade. Förrän idag! En jättefin blandrastik. Har inte fått svar från ägaren än, men jag har ställt lite fler frågor om den. Finns i Malmö... jättesöt... Lollos vill ha. En annan rolig nyhet är att jag får tillbaka mer än 8300 kr på skatten. Lyx.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se