Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 28 mars 2009

Hemma hos päronen

Av Louise - 28 mars 2009 17:53

Ja här sitter jag, i fina Göteborg. Alldeles ensam hemma hos mamma o pappa. Päronen är på middag hos vänner och Micke är hos Johnjohn och kollar på hockey. Blä. Men jag har heeeela godispåsen för mig själv och får bestämma TV-kanal också. Borde skriva lite på mitt skolarbete som skall in på onsdag, för jag har ju mer tid nu än vardagkvällarna.


Idag har jag vart på stan med Camilla o Christina - dessa underbara tjejer! Det är för skamligt att vi träffas så sällan. Ska bli bättring på den delen. Fick för mig att jag inte träffat Milla sen i somras men vi träffades ju faktiskt flera gånger (typ 2) under julhelgen när jag fick se er nya lägenhet, eller hur!? Hur som helst så är det alltid roligt att träffas och vi har gått i massa affärer och ätit jättegod lunch på Steinbrenner & Nyberg. Massa tårta, mums. Jag fick inte köpt så mycket kläder o skor som jag tänkt, men en fin sommarklänning blev det i alla fall. Den är jättesöt!


På måndag har jag bokat in min första alldeles egna inspektion, det känns jätteläskigt men jag tror att det skall gå bra. I morgon skall jag kolla på en vovve. Jag vill så gärna ha en och jag tror att denna skulle bli bra, han är 3 år gammal så man behöver inte tänka på att han inte är rumsren o sånt. Men vi får se i morgon om vi gillar varandra. Nu ska jag plugga lite. Bye

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se