Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 28 mars 2009

Hemma hos päronen

Av Louise - 28 mars 2009 17:53

Ja här sitter jag, i fina Göteborg. Alldeles ensam hemma hos mamma o pappa. Päronen är på middag hos vänner och Micke är hos Johnjohn och kollar på hockey. Blä. Men jag har heeeela godispåsen för mig själv och får bestämma TV-kanal också. Borde skriva lite på mitt skolarbete som skall in på onsdag, för jag har ju mer tid nu än vardagkvällarna.


Idag har jag vart på stan med Camilla o Christina - dessa underbara tjejer! Det är för skamligt att vi träffas så sällan. Ska bli bättring på den delen. Fick för mig att jag inte träffat Milla sen i somras men vi träffades ju faktiskt flera gånger (typ 2) under julhelgen när jag fick se er nya lägenhet, eller hur!? Hur som helst så är det alltid roligt att träffas och vi har gått i massa affärer och ätit jättegod lunch på Steinbrenner & Nyberg. Massa tårta, mums. Jag fick inte köpt så mycket kläder o skor som jag tänkt, men en fin sommarklänning blev det i alla fall. Den är jättesöt!


På måndag har jag bokat in min första alldeles egna inspektion, det känns jätteläskigt men jag tror att det skall gå bra. I morgon skall jag kolla på en vovve. Jag vill så gärna ha en och jag tror att denna skulle bli bra, han är 3 år gammal så man behöver inte tänka på att han inte är rumsren o sånt. Men vi får se i morgon om vi gillar varandra. Nu ska jag plugga lite. Bye

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se