Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Dumma Micke

Av Louise - 31 mars 2009 20:10

Dumma Micke vill inte ha någon hund... den jag hittat verkar så himla bra men han tycker inte vi har tid. Jag har tid för den så varför kan inte jag få en hund? Jag får t.o.m ha den på jobbet ibland. Bra att veta ifall dagmatten inte kan ha honom någon dag.. Dumma Micke. Jag kommer aldrig få nån hund...


I söndags fick jag köpt två par skor som jag kan ha på jobbet och inspektera i. Ett par svarta och ett par vita. Jag är nöjd. Igår hade jag min första inspektion av en verkstad och idag hade jag en till. Det går skitbra! Jag kan ju massor om olja, kemikalier, däck och sånt! De jag varit hos har varit jättesnälla, vilket är bra för självförtroendet. Nu måste jag verkligen skriva på mitt skolarbete... Det är ganska jobbigt att både jobba och plugga på heltid... pöss på er (och håll tummarna för att Micke ändrar sig om hunden!)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se