Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Dumma Micke

Av Louise - 31 mars 2009 20:10

Dumma Micke vill inte ha någon hund... den jag hittat verkar så himla bra men han tycker inte vi har tid. Jag har tid för den så varför kan inte jag få en hund? Jag får t.o.m ha den på jobbet ibland. Bra att veta ifall dagmatten inte kan ha honom någon dag.. Dumma Micke. Jag kommer aldrig få nån hund...


I söndags fick jag köpt två par skor som jag kan ha på jobbet och inspektera i. Ett par svarta och ett par vita. Jag är nöjd. Igår hade jag min första inspektion av en verkstad och idag hade jag en till. Det går skitbra! Jag kan ju massor om olja, kemikalier, däck och sånt! De jag varit hos har varit jättesnälla, vilket är bra för självförtroendet. Nu måste jag verkligen skriva på mitt skolarbete... Det är ganska jobbigt att både jobba och plugga på heltid... pöss på er (och håll tummarna för att Micke ändrar sig om hunden!)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se