Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Korrigering

Av Louise - 31 mars 2009 20:52

Nu har Mickis ändrat sig efter att jag surat en stund. Eller var det ni som höll tummarna för att han skulle ändra sig? Hur som helst så kanske sötnosen nedan flyttar in hos oss i helgen, på prov till en början men förhoppningsvis för alltid. Gulliplutten behöver ett nytt namn (kille) - några tips?

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

31 mars 2009 20:55

Jag håller tummarna!
Har den inget namn?

http://coolbettan.blogg.se

 
Ingen bild

syrran

31 mars 2009 22:09

Du hade väl något killnamn som du gillade när vi skulle döpa Wilma i magen? Något kunganamn? Ceasar? Äsch, kommer inte ihåg vad det var. Kanske du kommer ihåg själv?

 
Ingen bild

Louise

31 mars 2009 22:42

Han heter Rocky nu men jag tycker inte att det är så fint, plus att det är så vanligt. Ceasar kan han inte heta för det ska ju min son heta! Men kanske kan han heta Rataxes för det vill inte Micke ha en son som heter.. men det är så långt..

 
Ingen bild

syrran

1 april 2009 07:39

Fido? haha
Rex blir väl bra förkortning på rataxes?

 
Ingen bild

Louise

1 april 2009 09:59

Rex är också så himla vanligt.. Jag tycker att Flax är bra men vet inte om det passar till honom, det är nog bättre till en border collie typ..

 
Ingen bild

jag igen

1 april 2009 10:09

Kanske är lättare när du får träffa honom, vem vet "odågan" kanske passar honom bäst av alla ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se