Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 26 september 2009

Och vinnaren är...

Av Louise - 26 september 2009 17:34

Heimir! Och jag.. Innehavare av stall Grågårds vandringspokal är jag, tjoho! Utklassning!! (ödmjukhet är överskattat)


Vi hoppade 50 cm, ingen rivning, ingen vägran, lite långsamt kanske, men bättre lugnt o säkert än för fort och riva. Men anledningen till att vi vann var nog också lite för att vi tog extrapoäng.. det stod i tävlingsproportionen att bikini ger extrapoäng. Jag trodde vi skulle behöva extrapoäng, så jag tog av mig kavajen under tävlingsritten - haha, va chockade de blev på läktaren! Ingen hade väntat sig det, men jag gillar ju att bjuda på mig själv och spöka ut mig så :-) Extra poäng blev det - jag var den enda som lyckades hamna på pluspoäng, de andra fick minus.


Wilma fick ta en tur på segerhästen sen också och hoppade hinder med. Tusen tack hela familjen som var där o hejade och sjöng hejaramsor! Sen åt vi middag hemma hos mig - parmaskinkainlindad sparris med citronsås och rostade pinjenötter, taccos till huvudrätt och marängtårta med vaniljkräm, hallon och grädde som segertårta. Blev bra, fanns ju ingen röd tråd genom menyn förrutom att allt skulle gå att förbereda innan och bara vara att slänga ihop när vi kom hem från stallet..


Här ser ni vinnaren!

 

Så här snygga var vi:

  


Och här får Wilma rida lite, barbacka - hon sitter som gjuten nu - kommer bli duktig ryttarinna!

  


Skönt att det är helg och ännu en jobbvecka är avklarad. Kom äntligen ut på lite inspektioner i veckan, skönt att lämna kontoret lite. I veckan som kommer skall jag hålla redovisning för nämnden om taxor och avgifter och sen skall jag ju på intervju i "Östra Skaraborg" på onsdag. Skall passa på att vara lite i Göteborg under dagen, har tagit semester hela onsdag. Jag o Christina skall äta lunch i stan på vårt favvo-ställe Steinbrenner - tårtbuffé!!!! Skall bli kul. Vi ska upp till Göteborg nästa helg också, men det är ju så mycket man inte hinner med o göra eftersom vi är där så sällan så det blir gött att kunna gå lite i stan o så mitt i veckan. Det har jag ju inte kunnat göra på evigheter.. Nu skall jag ta mig an disken och dammsuga efter gästerna som slänger mat på golvet..

 
ANNONS
 
Ingen bild

E-beth/mamma

26 september 2009 19:54

Ja, Grattis till vinsten och tack för god mat och dryck. Ni var riktigt duktiga - och förvånade blev vi och många andra när du tog av dig kavajen och red i röd BH. Du hade inte behövt dessa pluspoäng utan hade nog vunnit ändå :-)

 
Ingegerd

Ingegerd

27 september 2009 12:31

Jobbiga gäster du har som slänger mat på golvet:-) Hade gärna velat se din ritt! Kul påhitt, 50 cm hade NÄSTAN jag vågat hoppa också faktiskt:-)

http://hovsing.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kicki

27 september 2009 19:58

Grattis! Va duktiga ni har blivit. Ser framemot att se er på fler hopptävlingar!!!!!!!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Av Louise - Måndag 6 aug 21:28

Jag kan ju förstås inte skriva om allt som hänt sedan förra året när jag slutade blogga. Men jag kommer att lägga in några inlägg om vad som hänt under våren för att skriva ikapp lite. Tänkte börja med att sammanfatta årets lamning. Vi har ju 11 tack...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se