Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 23 april 2010

Nu är det helg

Av Louise - 23 april 2010 15:12

Ja nu får det räcka med jobb för denna veckan, nu gäller ledighet och skojigheter! Har köpt bananer, dricka och godis för lååååång bilresa. Är mycket förväntansfull för helgens Stockholmsbesök. Det var längesen jag var i Stockholm. Min vän Madde föreslog en fika - henne har jag inte träffat på 5 (?) år eller nått, hade varit himla kul om vi får till det.


Var ute på inspektion idag och möte hela förmiddagen så dagen har gått fort. Det var två jättefina bordercollies på gården jag inspekterade. Och en himla trevlig bonde! Ja, jag var trött på vägen dit men åkte hem med ny energi, roligt att träffa engagerade, duktiga människor och se fina gårdar och djur. Dessutom fick jag lärt mig lite själv också, alltid bra! Nä, nu får jag göra mig klar för avfärd. Bye

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 25 december 2018 08:14

En mysig julafton har vi haft. Det var väl bara Linnéa som sovit bra, vi andra hade av olika anledningar en del sömn kvar att önska men vi var ju tvungna att gå upp ganska tidigt ändå för att hinna till kyrkan. Måns var dock inte så förtjust i att si...

Av Louise - 24 december 2018 09:00

God jul önskar vi er alla! Vi firar i Småland på traditionsenligt vis, men med en ny event och det är att Måns ska spela Jesus på julkrubban i kyrkan nu på förmiddagen. Hoppas att han inte gallskriker. Får uppdatera senare om hur det gick. Hoppas ni ...

Av Louise - 22 december 2018 23:32

Jag tänkte försöka skriva ner årets största händelse, innan året är slut.. Nämligen min #förlossningsberättelse. Det är svårt att få tid att sitta ner och samla sina tankar i skrift dessa dagar, men jag kan spela upp hela händelseförloppet i mitt min...

Av Louise - 20 december 2018 22:15


Idag blir lillprinsen 10 månader. Han är minst sagt en liten glad prick och han fick sin tredje tand för några dagar sedan. Jag ammar fortfarande en del men på dagtid är det mest som mellanmål och så äter han vanlig mat till frukost, lunch, middag oc...

Av Louise - 7 december 2018 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se