Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 16 maj 2010

Shopping hela dagen

Av Louise - 16 maj 2010 19:30

Idag har vi varit på Väla och shoppat hela dagen.. eller nä, vi hade sovmorgon först så förmiddagen försvann fort men sen åkte vi direkt till Väla. Både jag och Erik har fått köpt kläder till festen nästa helg då vi har temat Blått. Jag hade inga bra festkläder i blått, men nu har jag hittat något jag är nöjd med.. fast det är i turkost, men det kan ju vara en nyans av blått :-)


Handlingslistan för maten är också klar.. ska bara fixa hårfärg och en present till Erik nu i veckan så är nog allt klart. Jag hade bestämt att jag skulle köpa en kamera men det fick han av sina föräldrar igår så nu vet jag inte alls vad jag ska köpa.. får väl gå runt lite på stan på lunchrasten i morgon och se vad jag hittar..


Nu ska jag i alla fall kolla på Mamma mia.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sanna

16 maj 2010 21:01

Justja, det var nästa vecka. Jag kan tyvärr inte komma, är på väg till skogen då. Hoppas det blir trevligt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Av Louise - Måndag 6 aug 21:28

Jag kan ju förstås inte skriva om allt som hänt sedan förra året när jag slutade blogga. Men jag kommer att lägga in några inlägg om vad som hänt under våren för att skriva ikapp lite. Tänkte börja med att sammanfatta årets lamning. Vi har ju 11 tack...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se