Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 16 maj 2010

Shopping hela dagen

Av Louise - 16 maj 2010 19:30

Idag har vi varit på Väla och shoppat hela dagen.. eller nä, vi hade sovmorgon först så förmiddagen försvann fort men sen åkte vi direkt till Väla. Både jag och Erik har fått köpt kläder till festen nästa helg då vi har temat Blått. Jag hade inga bra festkläder i blått, men nu har jag hittat något jag är nöjd med.. fast det är i turkost, men det kan ju vara en nyans av blått :-)


Handlingslistan för maten är också klar.. ska bara fixa hårfärg och en present till Erik nu i veckan så är nog allt klart. Jag hade bestämt att jag skulle köpa en kamera men det fick han av sina föräldrar igår så nu vet jag inte alls vad jag ska köpa.. får väl gå runt lite på stan på lunchrasten i morgon och se vad jag hittar..


Nu ska jag i alla fall kolla på Mamma mia.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sanna

16 maj 2010 21:01

Justja, det var nästa vecka. Jag kan tyvärr inte komma, är på väg till skogen då. Hoppas det blir trevligt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se