Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 21 maj 2010

Hipp hipp hurra!

Av Louise - 21 maj 2010 15:30


Idag är det min lilla älsklings födelsedag! Och han får ägna den med att köra räserbil.. fort.. vilket han tycker om, det var väl roligt att han fick det erbjudandet på sin födelsedag! Det är nån event genom jobbet, jag vet inte riktigt..


Själv har man jobbat hela dagen, ska nu till stallet, sen köra ner till Halmstad med en hästtransport lastad med grill och sen åka och handla mat till festen i morgon.. Efter det ska jag färga håret på Jeanette, äta kvällsmat med dem, städa inne hos Erik och försöka hålla mig vaken tills han kommer hem. Jag hoppas han blir glad för presenterna, jag tycker jag lyckades tänka om ganska bra nu när jag inte kunde köpa en kamera..


I morgon är det alltså fest. Jag ska koka potatisen till potatissalladen ikväll, baka bröd i morgon och marinera kött.. sallad och tårta fixar Jeanette. Sånghäftena är klara och utskrivna, blåa glödlampor upphängda i festlokalen, musik och DJ fixad, rökmaskin och discolampor på plats. Ja, jag tror vi tänkt igenom det mesta och har läget under kontroll. Finns nog utrymme för en sovmorgon först. Min outfit är ju klar också. Det kommer bli världens partaj! Synd bara att så många avbokat.. har ingen koll på hur många vi blir, men inte så många som det var tänkt från början. Men vi kommer nog ha lajbans ändå, huvudsaken är ju att jag är där och har bra musik att dansa till, haha!


Kan tillägga att jag idag har en djävulsk träningsvärk från igår när jag och några kollegor körde träningspass på lunchen. Mina vader är stenhårda och jag kan inte sträcka ut benen helt.. trappor är rena pesten.. jag har i alla fall försökt äta massor med frukt, flera gånger om dagen. Men Mcdonalds igår kväll och pizza idag till lunch kanske inte tillhörde den nya dieten.. hmpf..


Nä nu får jag väl packa ihop allt jag ska ha med mig så jag kommer iväg. Tjenixen!

 
ANNONS
 
Ingegerd

Ingegerd

22 maj 2010 21:51

Tråkigt att vi inte kunde komma:-( Anders har så ont i ryggen så JAG får ta på honom sockarna! Stackarn. Hoppas ni har kul men va e väl en bal på slottet....

http://hovdamen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se