Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 21 maj 2010

Hipp hipp hurra!

Av Louise - 21 maj 2010 15:30


Idag är det min lilla älsklings födelsedag! Och han får ägna den med att köra räserbil.. fort.. vilket han tycker om, det var väl roligt att han fick det erbjudandet på sin födelsedag! Det är nån event genom jobbet, jag vet inte riktigt..


Själv har man jobbat hela dagen, ska nu till stallet, sen köra ner till Halmstad med en hästtransport lastad med grill och sen åka och handla mat till festen i morgon.. Efter det ska jag färga håret på Jeanette, äta kvällsmat med dem, städa inne hos Erik och försöka hålla mig vaken tills han kommer hem. Jag hoppas han blir glad för presenterna, jag tycker jag lyckades tänka om ganska bra nu när jag inte kunde köpa en kamera..


I morgon är det alltså fest. Jag ska koka potatisen till potatissalladen ikväll, baka bröd i morgon och marinera kött.. sallad och tårta fixar Jeanette. Sånghäftena är klara och utskrivna, blåa glödlampor upphängda i festlokalen, musik och DJ fixad, rökmaskin och discolampor på plats. Ja, jag tror vi tänkt igenom det mesta och har läget under kontroll. Finns nog utrymme för en sovmorgon först. Min outfit är ju klar också. Det kommer bli världens partaj! Synd bara att så många avbokat.. har ingen koll på hur många vi blir, men inte så många som det var tänkt från början. Men vi kommer nog ha lajbans ändå, huvudsaken är ju att jag är där och har bra musik att dansa till, haha!


Kan tillägga att jag idag har en djävulsk träningsvärk från igår när jag och några kollegor körde träningspass på lunchen. Mina vader är stenhårda och jag kan inte sträcka ut benen helt.. trappor är rena pesten.. jag har i alla fall försökt äta massor med frukt, flera gånger om dagen. Men Mcdonalds igår kväll och pizza idag till lunch kanske inte tillhörde den nya dieten.. hmpf..


Nä nu får jag väl packa ihop allt jag ska ha med mig så jag kommer iväg. Tjenixen!

 
ANNONS
 
Ingegerd

Ingegerd

22 maj 2010 21:51

Tråkigt att vi inte kunde komma:-( Anders har så ont i ryggen så JAG får ta på honom sockarna! Stackarn. Hoppas ni har kul men va e väl en bal på slottet....

http://hovdamen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se