Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 30 maj 2010

Nytt liv

Av Louise - 30 maj 2010 00:14

Åh va jag hatar att datorn låser sig när man skrivit ett långt inlägg och allt försvinner.. nu orkar jag inte skriva om allt lika ambitiöst.


Hur som helst så är det här mitt mest seriösa försök till ett nytt, hälsosammare liv nåonsin eftersom det pågått mer än en vecka. Har tränat lite varje dag denna veckan, äter mellanmål och frukt. Igår var jag på power-step och det var asjobbigt! Svårt att hänga med i alla rörelser men jag klarade det utan att pausa!


Idag har vi firat pappa som fyllde år i tisdags. Jag, Erik, pappa och mamma har passat syrrans barn och bl.a.a varit på lekplatsen och lekt.. jag och de tre barnen..


          


Sen kom syrran och Ingemar och då åt vi grillad makrill med stuvad spenat. En av mina absoluta favoriträtter! Jag kommer bli jättestark så mycket spenat som jag åt.


I morse var vi och kollade lite på bilar också. Erik behöver en billigare pendlarbil nu när flickvännen bor så långt borta :-D Och jag kollar väl lite jag med..


Nu har jag precis sett Tyskland vinna Eurovision och det tycker jag var bra! Helt ok låt. Dags att krypa i säng. Natti natti

 
ANNONS
 
Ingegerd

Ingegerd

31 maj 2010 22:37

Hi, hi, söta barn:-)

http://hovdamen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se