Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 30 maj 2010

Nytt liv

Av Louise - 30 maj 2010 00:14

Åh va jag hatar att datorn låser sig när man skrivit ett långt inlägg och allt försvinner.. nu orkar jag inte skriva om allt lika ambitiöst.


Hur som helst så är det här mitt mest seriösa försök till ett nytt, hälsosammare liv nåonsin eftersom det pågått mer än en vecka. Har tränat lite varje dag denna veckan, äter mellanmål och frukt. Igår var jag på power-step och det var asjobbigt! Svårt att hänga med i alla rörelser men jag klarade det utan att pausa!


Idag har vi firat pappa som fyllde år i tisdags. Jag, Erik, pappa och mamma har passat syrrans barn och bl.a.a varit på lekplatsen och lekt.. jag och de tre barnen..


          


Sen kom syrran och Ingemar och då åt vi grillad makrill med stuvad spenat. En av mina absoluta favoriträtter! Jag kommer bli jättestark så mycket spenat som jag åt.


I morse var vi och kollade lite på bilar också. Erik behöver en billigare pendlarbil nu när flickvännen bor så långt borta :-D Och jag kollar väl lite jag med..


Nu har jag precis sett Tyskland vinna Eurovision och det tycker jag var bra! Helt ok låt. Dags att krypa i säng. Natti natti

 
ANNONS
 
Ingegerd

Ingegerd

31 maj 2010 22:37

Hi, hi, söta barn:-)

http://hovdamen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se