Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Vårutflykt med jobbet

Av Louise - 31 maj 2010 21:26

   Idag har vi haft vårutflykt med jobbet. Vi fick guidad visning av en kvarn, ett båtmotormuséeum och sen ute till havs. Vi åkte med båt ut till skrivareklippan och fikade och fick lära oss lite om Varbergs historia.

  


Vi gick också en liten poängpromenad, vilket påminner mig nu att vi aldrig fick veta de rätta svaren och vem som vann.. På vägen gick vi förbi ett hus jag kan tänka mig att bo i :-DOch två glada hästar som ville hälsa


     


Vi avslutade dagen med middag på Stinas ute på Getterön, väldigt trevligt. Här är en liten bild på mig i solen (vilken fantastisk tur med vädret vi haft idag!)


  


Och här är ju en bild från igår på en av mina älsklingar. Så fin han är!!

  


Nu kollar jag på TV4+ (Bröllopsbonanza) och bara suger in information ;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se