Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Vårutflykt med jobbet

Av Louise - 31 maj 2010 21:26

   Idag har vi haft vårutflykt med jobbet. Vi fick guidad visning av en kvarn, ett båtmotormuséeum och sen ute till havs. Vi åkte med båt ut till skrivareklippan och fikade och fick lära oss lite om Varbergs historia.

  


Vi gick också en liten poängpromenad, vilket påminner mig nu att vi aldrig fick veta de rätta svaren och vem som vann.. På vägen gick vi förbi ett hus jag kan tänka mig att bo i :-D



Och två glada hästar som ville hälsa


     


Vi avslutade dagen med middag på Stinas ute på Getterön, väldigt trevligt. Här är en liten bild på mig i solen (vilken fantastisk tur med vädret vi haft idag!)


  


Och här är ju en bild från igår på en av mina älsklingar. Så fin han är!!

  


Nu kollar jag på TV4+ (Bröllopsbonanza) och bara suger in information ;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se