Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 26 september 2010

Dagen efter kräftskiva = mycket TV

Av Louise - 26 september 2010 18:35

Kräftskivan igår blev väldigt lyckad. Vi hade 7 gäster som sov över så det var fullt hus kan man säga. Men vi fick mycket värdefull hjälp både med förberedelser och idag när det var dags att städa och diska. Det var färdigt på bara ett par timmar idag så det har funnits mycket tid att bara slappa och se på TV. Härligt med såna lediga dagar och speciellt efter en fest. Det har verkligen varit mycket att göra hela veckan och igår innan och under festen så nu är det skönt att vara ledig. Men det var väldigt kul och jag tycker att det blev en bra fest. Tack kära vänner för att ni kom och gjorde det till en bra kväll och tack för hjälpen med allt!


Nu ska jag ta en sväng till stallet. Här är en bild på de söta pållarna, och deras kompisar i hagen bredvid. 


Jag har också fått hem fina bilen och är jättenöjd med den! Nu kan jag åka tryggt, bekvämt och pålitligt när jag vill. Dessutom är den snygg.


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se