Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 26 september 2010

Dagen efter kräftskiva = mycket TV

Av Louise - 26 september 2010 18:35

Kräftskivan igår blev väldigt lyckad. Vi hade 7 gäster som sov över så det var fullt hus kan man säga. Men vi fick mycket värdefull hjälp både med förberedelser och idag när det var dags att städa och diska. Det var färdigt på bara ett par timmar idag så det har funnits mycket tid att bara slappa och se på TV. Härligt med såna lediga dagar och speciellt efter en fest. Det har verkligen varit mycket att göra hela veckan och igår innan och under festen så nu är det skönt att vara ledig. Men det var väldigt kul och jag tycker att det blev en bra fest. Tack kära vänner för att ni kom och gjorde det till en bra kväll och tack för hjälpen med allt!


Nu ska jag ta en sväng till stallet. Här är en bild på de söta pållarna, och deras kompisar i hagen bredvid. 


Jag har också fått hem fina bilen och är jättenöjd med den! Nu kan jag åka tryggt, bekvämt och pålitligt när jag vill. Dessutom är den snygg.


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Av Louise - Måndag 6 aug 21:28

Jag kan ju förstås inte skriva om allt som hänt sedan förra året när jag slutade blogga. Men jag kommer att lägga in några inlägg om vad som hänt under våren för att skriva ikapp lite. Tänkte börja med att sammanfatta årets lamning. Vi har ju 11 tack...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se