Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 17 juli 2011

Ingen bra början

Av Louise - 17 juli 2011 13:25

Semesern har ju inte riktigt börjat eftersom det "bara" är helg än så länge. Men hittills har det varit segt för jag haft huvudvärk både igår och idag. Man får ingen lust att göra nånting då kan jag säga...


I fredags efter jobbet var jag och Erik och kollade här:

www.fjelldalensslott.se


Vi har börjat lite smått att kolla på lokaler till bröllopet :-) Man måste ju titta och få offerter innan man kan bestämma vart det ska vara, så man vet vad man har råd med och vad man gillar. Vi blev inte alls imponerade av detta slott, men nu har man nånting att jämföra med när man är på andra ställen. Eller, jag ska inte säga att det inte var imponerande, ett slott är ju ett slott, men med tanke på vad det kostar att ordna bröllop där så tror jag att man kan få ut mer av pengarna någon annan stans. Festlokalen var fin och där fanns allt man behövde; bord, stolar, porslin, dansgolv, scen, musikanläggning.. Men inget var särskilt lyxigt och det var en väldigt massa tilläggsavgifter för allt. Det är inte jätteviktigt för mig att det är lyxigt, men som sagt så tror jag att man kan få mer för samma pris i en annan lokal. Vi letar vidare.


Efter det hade vi bestämt pizza och filmkväll. Vi såg typ 10 min av filmen sen sov vi som grisar i soffan båda två :-) Lång sovmorgon igår gjorde inte att man var piggare på kvällen ändå, jag är jättetrött och omotiverad. Vädret idag gör det inte bättre. Men nu får det bli lite hästpyssel och sedan städning för det har jag sparat till en regnig dag, och det är det ju nu. Erik åkte precis till travet och ska jobba och är hemma sent ikväll.


Lindars hovar ska verkas, Heimir ska ridas och huset städas, maten lagas. Så mycket mer blir det nog inte idag. Och inte igår heller. Vi mockade lite i hagen och rensade lite ogräs. Sen skulle vi åka go cart med grannarna, men det var för lång kö så vi åkte ner till stranden och fikade och sen åkte vi hem igen. Lite grillning på kvällen och så hade den dagen gått.


Kanske tar vi itu med lite byggande i morgon. Hoppas min huvudvärk gått över då.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se