Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 27 juni 2012

Bling bling

Av Louise - 27 juni 2012 21:59

Har äntligen fått tag i en tång så nu har lammisarna fått sina fina silverörhängen!


     


Det gick bra och de skötte sig fint. Lite pellets så går de med på vad som helst :-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

kajsa

28 juni 2012 22:24

Får man själv utföra sånt?
Varför krävs det en i varje öra? Räcker det inte med ett öra?

 
Ingen bild

Louise A

29 juni 2012 07:56

Ja man kan utföra det själv om man vet hur man gör. Om lammen ska slaktas inom ett år behöver de bara ha i ett öra, ska de behållas som avelsdjur eller liknande så behöver de ha märken i båda öronen. Våra lamm ska nog slaktas så vi hade inte behövt ha två märken, men vi fick med två från uppfödaren så vi kunde lika gärna sätta i bägge. Det finns massor av information om hur man märker får och getter på Jordbruksverkets webbplats.

 
Ingen bild

kajsa

29 juni 2012 22:40

Ok, jag var bara lite nyfiken..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se