Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 27 juni 2012

Bling bling

Av Louise - 27 juni 2012 21:59

Har äntligen fått tag i en tång så nu har lammisarna fått sina fina silverörhängen!


     


Det gick bra och de skötte sig fint. Lite pellets så går de med på vad som helst :-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

kajsa

28 juni 2012 22:24

Får man själv utföra sånt?
Varför krävs det en i varje öra? Räcker det inte med ett öra?

 
Ingen bild

Louise A

29 juni 2012 07:56

Ja man kan utföra det själv om man vet hur man gör. Om lammen ska slaktas inom ett år behöver de bara ha i ett öra, ska de behållas som avelsdjur eller liknande så behöver de ha märken i båda öronen. Våra lamm ska nog slaktas så vi hade inte behövt ha två märken, men vi fick med två från uppfödaren så vi kunde lika gärna sätta i bägge. Det finns massor av information om hur man märker får och getter på Jordbruksverkets webbplats.

 
Ingen bild

kajsa

29 juni 2012 22:40

Ok, jag var bara lite nyfiken..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Måndag 6 aug 21:28

Jag kan ju förstås inte skriva om allt som hänt sedan förra året när jag slutade blogga. Men jag kommer att lägga in några inlägg om vad som hänt under våren för att skriva ikapp lite. Tänkte börja med att sammanfatta årets lamning. Vi har ju 11 tack...

Av Louise - Torsdag 2 aug 22:55

Sommarsemesterns stora projekt har i år varit att måla om huset. Vi har ju inte trivts med det gula sen vi flyttade hit så nu när vi ändå planerar att bygga carport och sånt så ville vi passa på att byta färg på huset. När vi flyttade in var ju hela ...

Av Louise - Torsdag 2 aug 22:44

Det är nog dags att damma av den här bloggen och börja skriva igen, känner jag. Vet inte varför men de senaste veckorna har jag känt lust att skriva här igen och kommer på saker jag vill skriva om. Om det bara blir något tillfälligt vet jag inte än, ...

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se