Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2013

4 dagar kvar

Av Louise - 20 augusti 2013 21:26

Planera och förbereda, hela veckan handlar om det. Tyvärr har vi fått ett avhopp, en som inte kan komma på bröllopet, och det innebar att vi idag fick göra om bordsplaceringen igen och får göra om festprogrammet då vi gjort dem klara i god tid.. hoppas nu bara att ingen blir sjuk eller så för nu gör vi inte om dem en gång till.


Vi har hunnit handla idag med, tvätta och annat tråkigt. Men äntligen blev det lite tid över för hästarna så jag och Erik tog en tur tillsammans och det var jättehärligt. Har inte hunnit rida på en vecka, och det är extra kul när Erik är med.


Vi har även hämtat våra vigselringar och putsade förlovningsringar. De är så fina. Jag har faktiskt gjort om min mammas vigselring (som inte passar henne längre) och klätt den med diamanter. Mina föräldrars vigseldatum och namn står kvar i den. Det betyder jättemycket för mig och jag är så glad att jag fick den. Erik ska ha min morfars vigselring för den passade i storlek och form till hans förlovningsring. Det är billigare att återanvända ringar som redan finns inom familjen, så kunde vi lägga mer pengar på mina diamanter ;-)


I morgon kommer bröllopsföljet hit så ska vi möta prästen i kyrkan och ha generalrepetition.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se