Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2013

4 dagar kvar

Av Louise - 20 augusti 2013 21:26

Planera och förbereda, hela veckan handlar om det. Tyvärr har vi fått ett avhopp, en som inte kan komma på bröllopet, och det innebar att vi idag fick göra om bordsplaceringen igen och får göra om festprogrammet då vi gjort dem klara i god tid.. hoppas nu bara att ingen blir sjuk eller så för nu gör vi inte om dem en gång till.


Vi har hunnit handla idag med, tvätta och annat tråkigt. Men äntligen blev det lite tid över för hästarna så jag och Erik tog en tur tillsammans och det var jättehärligt. Har inte hunnit rida på en vecka, och det är extra kul när Erik är med.


Vi har även hämtat våra vigselringar och putsade förlovningsringar. De är så fina. Jag har faktiskt gjort om min mammas vigselring (som inte passar henne längre) och klätt den med diamanter. Mina föräldrars vigseldatum och namn står kvar i den. Det betyder jättemycket för mig och jag är så glad att jag fick den. Erik ska ha min morfars vigselring för den passade i storlek och form till hans förlovningsring. Det är billigare att återanvända ringar som redan finns inom familjen, så kunde vi lägga mer pengar på mina diamanter ;-)


I morgon kommer bröllopsföljet hit så ska vi möta prästen i kyrkan och ha generalrepetition.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se