Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2013

2 dagar kvar

Av Louise - 22 augusti 2013 23:38

Ja nu är det verkligen snart dags. Generalrepetitionen i kyrkan gick bra igår och det känns som vi har läget under kontroll där. Det är bara att svara "Ja" och sen säga efter prästen. Idag har jag haft en SPA-dag och varit i Göteborg och fixat snygga brudnaglar och fått välbehövd kroppsscrub och massage. Nu är jag babylen och snygg inför lördagen.


Ni får inte se mina brudnaglar men ni kan få se hur långa och fina mina egna naglar var i morse. Lite hade jag ändå lyckats spara ut :-) Och än så länge är det bara e ring på mitt finger, nyputsad och fin.


   

Både igår och i förrgår hann jag och Erik med att rida en tur och det var jättemysigt. Känns bra också att hästarna fått lite motion, Vi får väl se om jag hinner ta en sväng i morgon med eller om det kör ihop sig. Idag fick vi mer ändringar till bordsplaceringen men nu kan vi inte göra om alla festprogram en gång till så nu får det vara som det är.


 


I morgon ska vi fixa blommor till kyrkan, lämna av alla dekorationer i festlokalen, förbereda och packa för den stora dagen och förhoppningsvis komma i säng i tid... jag borde komma i säng nu med, så att man har sovit ut ordentligt även innan sista natten.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se