Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2013

2 dagar kvar

Av Louise - 22 augusti 2013 23:38

Ja nu är det verkligen snart dags. Generalrepetitionen i kyrkan gick bra igår och det känns som vi har läget under kontroll där. Det är bara att svara "Ja" och sen säga efter prästen. Idag har jag haft en SPA-dag och varit i Göteborg och fixat snygga brudnaglar och fått välbehövd kroppsscrub och massage. Nu är jag babylen och snygg inför lördagen.


Ni får inte se mina brudnaglar men ni kan få se hur långa och fina mina egna naglar var i morse. Lite hade jag ändå lyckats spara ut :-) Och än så länge är det bara e ring på mitt finger, nyputsad och fin.


   

Både igår och i förrgår hann jag och Erik med att rida en tur och det var jättemysigt. Känns bra också att hästarna fått lite motion, Vi får väl se om jag hinner ta en sväng i morgon med eller om det kör ihop sig. Idag fick vi mer ändringar till bordsplaceringen men nu kan vi inte göra om alla festprogram en gång till så nu får det vara som det är.


 


I morgon ska vi fixa blommor till kyrkan, lämna av alla dekorationer i festlokalen, förbereda och packa för den stora dagen och förhoppningsvis komma i säng i tid... jag borde komma i säng nu med, så att man har sovit ut ordentligt även innan sista natten.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se