Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2013

Mer bröllopsbilder

Av Louise - 13 oktober 2013 22:42

Det har hänt rätt mycket i veckan men det får jag berätta lite mer om en annan dag. Bland annat är Heimir halt på ett bakben sen i torsdags. Inte fång utan någon annan skada och han vill knappt stödja på benet. Har avvaktat några dagar och det har blivit lite bättre idag men jag har ändå bokat tid på travkliniken i morgon för undersökning.


Igår firade min mamma som fyller år i veckan, hemma hos syrran. Lek med barn, god mat och så färgade vi håret - jag och syrran.


Idag har jag och Erik ridit turridning, som vi fick i bröllopspresent. Det var roligt och gick jättebra. Dessutom har vi bakat bullar, ställt in utemöblerna i förrådet och kollat massor på våra bröllopsbilder som vi äntligen fått, från båda våra fotografer faktiskt. Ni får ett lite smakprov nedan. Nu är det dags att sova.


                     


Maria Liljengren, www.mariasfoto.se är fotograf till dessa bilder.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se