Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2013

Mer bröllopsbilder

Av Louise - 13 oktober 2013 22:42

Det har hänt rätt mycket i veckan men det får jag berätta lite mer om en annan dag. Bland annat är Heimir halt på ett bakben sen i torsdags. Inte fång utan någon annan skada och han vill knappt stödja på benet. Har avvaktat några dagar och det har blivit lite bättre idag men jag har ändå bokat tid på travkliniken i morgon för undersökning.


Igår firade min mamma som fyller år i veckan, hemma hos syrran. Lek med barn, god mat och så färgade vi håret - jag och syrran.


Idag har jag och Erik ridit turridning, som vi fick i bröllopspresent. Det var roligt och gick jättebra. Dessutom har vi bakat bullar, ställt in utemöblerna i förrådet och kollat massor på våra bröllopsbilder som vi äntligen fått, från båda våra fotografer faktiskt. Ni får ett lite smakprov nedan. Nu är det dags att sova.


                     


Maria Liljengren, www.mariasfoto.se är fotograf till dessa bilder.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se