Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 23 april 2014

Studsbollar

Av Louise - 23 april 2014 20:59

Hela påskhelgen fick lammen komma ut och leka i hagen på dagarna, men sova inne på natten. Nu går de ute dygnet runt för vi har ju fått sommarvärme. Lagom till påsk blev det ju strålande sol och 22 grader varmt. Underbart! Lammen har så roligt och jag med när man tittar på dem. De hoppar och springer och klättrar på de stenar som vi flyttat in i helgen. Det blev en bra lekplats för dem. Jag har filmat lite på studsbollarna: 

 

De är gudomligt söta de små ulltottarna. Jag gosar med dem så mycket det går. Vårt flasklamm Fia är dock inte så kelig av sig. Hon är lite rädd och blyg och kommer bara fram för att äta. Konstigt. Våra andra flasklamm har ju blivit väldigt keliga..


   

Ovan ser ni baggen Ullrik. Han är minsann jättekelig.


På påskafton var mina föräldrar här och åt middag och innan dess tömde vi hästarnas ligghall och åkte och tippade all gödsel hos bonden. Känns bra att ha det klart. Sen sladdade Erik grusdelen i hagen och gjorde det snyggt. Pappa hjälpte till med. Mamma sydde gardiner och vi njöt i solen på altanen en stund. På påskdagen var Eriks föräldrar här en kort sväng och vi fortsatte arbeta lite hemma på gården.


Annandag påsk var vi hos min syster på påskäggsjakt - trodde vi, men det var inga påskägg vi jagade utan lerduvor. Första gången jag prövade lerduveskytte men jag var asbra på det - träffade varenda en! Erik var rätt så bra han med. Sen fick vi god mat och tårta med så jag var nöjd. Leka och hoppa studsmatta med barnen är alltid roligt med.


         


Medan vi var i Varberg och roade oss så anlände de två nästa sommarhästarna. De är såna där spinkiga fullblod som ska gå här och gödas upp lite :-)


 


Försöker plugga körkortsteori så mycket det går, men efter ett par veckors nattmatande är jag väldigt trött och orkar inte sitta och läsa på tåget eller så just nu. Får väl se om jag hinner med att ta körkortet i vår.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Av Louise - Måndag 6 aug 21:28

Jag kan ju förstås inte skriva om allt som hänt sedan förra året när jag slutade blogga. Men jag kommer att lägga in några inlägg om vad som hänt under våren för att skriva ikapp lite. Tänkte börja med att sammanfatta årets lamning. Vi har ju 11 tack...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se