Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 23 april 2014

Studsbollar

Av Louise - 23 april 2014 20:59

Hela påskhelgen fick lammen komma ut och leka i hagen på dagarna, men sova inne på natten. Nu går de ute dygnet runt för vi har ju fått sommarvärme. Lagom till påsk blev det ju strålande sol och 22 grader varmt. Underbart! Lammen har så roligt och jag med när man tittar på dem. De hoppar och springer och klättrar på de stenar som vi flyttat in i helgen. Det blev en bra lekplats för dem. Jag har filmat lite på studsbollarna: 

 

De är gudomligt söta de små ulltottarna. Jag gosar med dem så mycket det går. Vårt flasklamm Fia är dock inte så kelig av sig. Hon är lite rädd och blyg och kommer bara fram för att äta. Konstigt. Våra andra flasklamm har ju blivit väldigt keliga..


   

Ovan ser ni baggen Ullrik. Han är minsann jättekelig.


På påskafton var mina föräldrar här och åt middag och innan dess tömde vi hästarnas ligghall och åkte och tippade all gödsel hos bonden. Känns bra att ha det klart. Sen sladdade Erik grusdelen i hagen och gjorde det snyggt. Pappa hjälpte till med. Mamma sydde gardiner och vi njöt i solen på altanen en stund. På påskdagen var Eriks föräldrar här en kort sväng och vi fortsatte arbeta lite hemma på gården.


Annandag påsk var vi hos min syster på påskäggsjakt - trodde vi, men det var inga påskägg vi jagade utan lerduvor. Första gången jag prövade lerduveskytte men jag var asbra på det - träffade varenda en! Erik var rätt så bra han med. Sen fick vi god mat och tårta med så jag var nöjd. Leka och hoppa studsmatta med barnen är alltid roligt med.


         


Medan vi var i Varberg och roade oss så anlände de två nästa sommarhästarna. De är såna där spinkiga fullblod som ska gå här och gödas upp lite :-)


 


Försöker plugga körkortsteori så mycket det går, men efter ett par veckors nattmatande är jag väldigt trött och orkar inte sitta och läsa på tåget eller så just nu. Får väl se om jag hinner med att ta körkortet i vår.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 25 december 2018 08:14

En mysig julafton har vi haft. Det var väl bara Linnéa som sovit bra, vi andra hade av olika anledningar en del sömn kvar att önska men vi var ju tvungna att gå upp ganska tidigt ändå för att hinna till kyrkan. Måns var dock inte så förtjust i att si...

Av Louise - 24 december 2018 09:00

God jul önskar vi er alla! Vi firar i Småland på traditionsenligt vis, men med en ny event och det är att Måns ska spela Jesus på julkrubban i kyrkan nu på förmiddagen. Hoppas att han inte gallskriker. Får uppdatera senare om hur det gick. Hoppas ni ...

Av Louise - 22 december 2018 23:32

Jag tänkte försöka skriva ner årets största händelse, innan året är slut.. Nämligen min #förlossningsberättelse. Det är svårt att få tid att sitta ner och samla sina tankar i skrift dessa dagar, men jag kan spela upp hela händelseförloppet i mitt min...

Av Louise - 20 december 2018 22:15


Idag blir lillprinsen 10 månader. Han är minst sagt en liten glad prick och han fick sin tredje tand för några dagar sedan. Jag ammar fortfarande en del men på dagtid är det mest som mellanmål och så äter han vanlig mat till frukost, lunch, middag oc...

Av Louise - 7 december 2018 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se