Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 23 april 2014

Studsbollar

Av Louise - 23 april 2014 20:59

Hela påskhelgen fick lammen komma ut och leka i hagen på dagarna, men sova inne på natten. Nu går de ute dygnet runt för vi har ju fått sommarvärme. Lagom till påsk blev det ju strålande sol och 22 grader varmt. Underbart! Lammen har så roligt och jag med när man tittar på dem. De hoppar och springer och klättrar på de stenar som vi flyttat in i helgen. Det blev en bra lekplats för dem. Jag har filmat lite på studsbollarna: 

 

De är gudomligt söta de små ulltottarna. Jag gosar med dem så mycket det går. Vårt flasklamm Fia är dock inte så kelig av sig. Hon är lite rädd och blyg och kommer bara fram för att äta. Konstigt. Våra andra flasklamm har ju blivit väldigt keliga..


   

Ovan ser ni baggen Ullrik. Han är minsann jättekelig.


På påskafton var mina föräldrar här och åt middag och innan dess tömde vi hästarnas ligghall och åkte och tippade all gödsel hos bonden. Känns bra att ha det klart. Sen sladdade Erik grusdelen i hagen och gjorde det snyggt. Pappa hjälpte till med. Mamma sydde gardiner och vi njöt i solen på altanen en stund. På påskdagen var Eriks föräldrar här en kort sväng och vi fortsatte arbeta lite hemma på gården.


Annandag påsk var vi hos min syster på påskäggsjakt - trodde vi, men det var inga påskägg vi jagade utan lerduvor. Första gången jag prövade lerduveskytte men jag var asbra på det - träffade varenda en! Erik var rätt så bra han med. Sen fick vi god mat och tårta med så jag var nöjd. Leka och hoppa studsmatta med barnen är alltid roligt med.


         


Medan vi var i Varberg och roade oss så anlände de två nästa sommarhästarna. De är såna där spinkiga fullblod som ska gå här och gödas upp lite :-)


 


Försöker plugga körkortsteori så mycket det går, men efter ett par veckors nattmatande är jag väldigt trött och orkar inte sitta och läsa på tåget eller så just nu. Får väl se om jag hinner med att ta körkortet i vår.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se