Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 12 november 2015

Sagt och gjort

Av Louise - 12 november 2015 12:16

Idag fick Linnéa pröva att sova i sin egen säng i vardagsrummet, precis utanför vårt sovrum. Det har gått mycket bra (för henne), hon hade ingenting emot det. Hon somnade vid 21 och vaknade sedan för att äta kl 23:15, 01:30, 02:50, 04:00, 05:00 och 07:00. Själv sov jag mellan 22-23 och låg sedan sömnlös fram till 04. Då tog jag in henne i min säng för då började jag bli rikigt trött så då ville jag inte gå upp o amma fler gånger. Men jag fick bra sömn på slutet så jag känner mig rätt pigg än så länge. Solen tittar fram lite ute med vilket hjälper till för humöret. Dock blåser det riktigt ordentligt.

Nu har jag precis handlat och städat lite och väntar på att päronen ska komma förbi. Idag är ingen vanlig dag utan idag är dagen då de köpte hus i Väröbacka! Tjooohoo, till våren flyttar de äntligen närmare och det är ett så fantastiskt fint hus där de bara kan bo och njuta utan att behöva fixa en massa. Ska bli helt underbart! Grattis kära mamma o pappa och välkomna till Varbergs kommun!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Av Louise - Måndag 6 aug 21:28

Jag kan ju förstås inte skriva om allt som hänt sedan förra året när jag slutade blogga. Men jag kommer att lägga in några inlägg om vad som hänt under våren för att skriva ikapp lite. Tänkte börja med att sammanfatta årets lamning. Vi har ju 11 tack...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se