Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 17 november 2015

Första tanden!

Av Louise - 17 november 2015 17:06

Idag har Linnéa fått sin första tand! Den högra framtanden i underkäken. Det är ju såklart väldigt roligt men det har inte gjort något att det dröjt. Vi får väl se om hon ska börja bitas när jag ammar nu..

Idag har hon också fått äta smörgås till frukost och mosad mat istället för puré till lunch. Här går vi fort framåt men hon tyckte om det och tyckte att det var roligt att äta själv. Sen fick hon väl inte i sig jättemycket förstås.

Elen är klar i stallet vilket känns toppen. Ännu bättre är att vi nästan är klara med hyllorna i förrådet dessutom. Det ska bara på lite skivor så är det klart och då kan vi flytta ut massa flyttlådor som för närvarande förvaras i Linnéas blivande rum. Målet är att fixa iordning till henne där i vinter samt att fixa en garderob till hallen.

Vi har fäst reglar i väggen och i befintliga pelare. Den blir nog betydligt mer stabil än den behöver vara men vi har verkligen använt både hängslen och livrem så lite flyttlådor ska den klara!

Här är bilder på lilla bustrollet idag när hon åt leverpastejssmörgås. Hon vill också visa upp sin roligaste grimas just nu - pussmunnen!

Ja hon bjuder på många skratt om dagarna.. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se