Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 17 november 2015

Första tanden!

Av Louise - 17 november 2015 17:06

Idag har Linnéa fått sin första tand! Den högra framtanden i underkäken. Det är ju såklart väldigt roligt men det har inte gjort något att det dröjt. Vi får väl se om hon ska börja bitas när jag ammar nu..

Idag har hon också fått äta smörgås till frukost och mosad mat istället för puré till lunch. Här går vi fort framåt men hon tyckte om det och tyckte att det var roligt att äta själv. Sen fick hon väl inte i sig jättemycket förstås.

Elen är klar i stallet vilket känns toppen. Ännu bättre är att vi nästan är klara med hyllorna i förrådet dessutom. Det ska bara på lite skivor så är det klart och då kan vi flytta ut massa flyttlådor som för närvarande förvaras i Linnéas blivande rum. Målet är att fixa iordning till henne där i vinter samt att fixa en garderob till hallen.

Vi har fäst reglar i väggen och i befintliga pelare. Den blir nog betydligt mer stabil än den behöver vara men vi har verkligen använt både hängslen och livrem så lite flyttlådor ska den klara!

Här är bilder på lilla bustrollet idag när hon åt leverpastejssmörgås. Hon vill också visa upp sin roligaste grimas just nu - pussmunnen!

Ja hon bjuder på många skratt om dagarna.. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Av Louise - Måndag 6 aug 21:28

Jag kan ju förstås inte skriva om allt som hänt sedan förra året när jag slutade blogga. Men jag kommer att lägga in några inlägg om vad som hänt under våren för att skriva ikapp lite. Tänkte börja med att sammanfatta årets lamning. Vi har ju 11 tack...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se