Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 25 november 2015

Egentid

Av Louise - 25 november 2015 19:35

Äntligen fick jag och badankorna lite tid för oss själva. Och vad gör man då? Tar upp mobilen och kollar Facebook och bloggar förstås :-p

Idag har sotarn varit här och så var vi på gympa på förmiddagen. Hela eftermiddagen har jag prövat på att vara tvåbarnsmamma då min systerdotter Alice har varit här. Bara att inse - med två barn som ska underhållas så blir det inget annat gjort! Jag behövde inte få gjort något just idag förstås, denna dagen var vigd åt barnpassning, men jag vet vad som väntar i framtiden. Nästa föräldraledighet blir knappast lika lugn som denna!

Mina föräldrars kommande flytt har nu spridit ringar på vattnet så bara för att de rensar ut så får jag och syrran ta emot lassvis med grejor. Och jag som inte hade plats för alla saker jag hade innan... förrådet med de nya hyllorna lär knappast räcka till så jag inser att det blir till att rensa ut här med. Det tar sån tid bara, att sortera ut vad man ska ha, vad man ska slänga, sälja och ge bort.. tid som jag inte har just nu men det är väl bara att bita i det sura äpplet om man inte vill ha huset fullt av lådor till jul. Då vet man vad man gör de sista 5 veckorna av sin föräldraledighet.

Men nu ska jag bara slappna av och andas lite.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Av Louise - Måndag 6 aug 21:28

Jag kan ju förstås inte skriva om allt som hänt sedan förra året när jag slutade blogga. Men jag kommer att lägga in några inlägg om vad som hänt under våren för att skriva ikapp lite. Tänkte börja med att sammanfatta årets lamning. Vi har ju 11 tack...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se