Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 25 november 2015

Egentid

Av Louise - 25 november 2015 19:35

Äntligen fick jag och badankorna lite tid för oss själva. Och vad gör man då? Tar upp mobilen och kollar Facebook och bloggar förstås :-p

Idag har sotarn varit här och så var vi på gympa på förmiddagen. Hela eftermiddagen har jag prövat på att vara tvåbarnsmamma då min systerdotter Alice har varit här. Bara att inse - med två barn som ska underhållas så blir det inget annat gjort! Jag behövde inte få gjort något just idag förstås, denna dagen var vigd åt barnpassning, men jag vet vad som väntar i framtiden. Nästa föräldraledighet blir knappast lika lugn som denna!

Mina föräldrars kommande flytt har nu spridit ringar på vattnet så bara för att de rensar ut så får jag och syrran ta emot lassvis med grejor. Och jag som inte hade plats för alla saker jag hade innan... förrådet med de nya hyllorna lär knappast räcka till så jag inser att det blir till att rensa ut här med. Det tar sån tid bara, att sortera ut vad man ska ha, vad man ska slänga, sälja och ge bort.. tid som jag inte har just nu men det är väl bara att bita i det sura äpplet om man inte vill ha huset fullt av lådor till jul. Då vet man vad man gör de sista 5 veckorna av sin föräldraledighet.

Men nu ska jag bara slappna av och andas lite.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se