Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 27 november 2015

Regn och blåst

Av Louise - 27 november 2015 22:26

Usch nu är det riktigt novemberväder ute. Det har regnat hela dagen och paddocken ser mer ut som en pool än en ridbana. Riktig sjötomt kan man säga att vi fått också då det är stora pölar på åkern, gräsmattan och parkeringen. Och så här ska det väl hålla på en vecka framöver. Tur jag fått upp ljusstakarna i fönstrena så man kan mysa lite inne i alla fall. Dock måste man ju ut och fodra hästar några gånger om dagen. De verkar inte heller trivas med vädret men utnyttjar faktiskt ligghallen lite och det är ju bra!

Ikväll har syrran med familj vart här på fredagsmys med pizza, och så fick de lämnat över 17 flyttlådor med böcker, leksaker, filmer, barnkläder m.m Tur jag fick tömt en byrå idag i alla fall och rensade ut massvis med lakan och handdukar från tvättstugan igår så kanske jag får plats med en tiondel av allt... :-s

I morgon bär det av till Göteborg för det årliga traditionella pepparkaksbaket! Skall bli kul och mysigt. Kanske sista gången vi sover över allihopa i huset på Ljungängsbacken..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Av Louise - Måndag 6 aug 21:28

Jag kan ju förstås inte skriva om allt som hänt sedan förra året när jag slutade blogga. Men jag kommer att lägga in några inlägg om vad som hänt under våren för att skriva ikapp lite. Tänkte börja med att sammanfatta årets lamning. Vi har ju 11 tack...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se