Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 27 november 2015

Regn och blåst

Av Louise - 27 november 2015 22:26

Usch nu är det riktigt novemberväder ute. Det har regnat hela dagen och paddocken ser mer ut som en pool än en ridbana. Riktig sjötomt kan man säga att vi fått också då det är stora pölar på åkern, gräsmattan och parkeringen. Och så här ska det väl hålla på en vecka framöver. Tur jag fått upp ljusstakarna i fönstrena så man kan mysa lite inne i alla fall. Dock måste man ju ut och fodra hästar några gånger om dagen. De verkar inte heller trivas med vädret men utnyttjar faktiskt ligghallen lite och det är ju bra!

Ikväll har syrran med familj vart här på fredagsmys med pizza, och så fick de lämnat över 17 flyttlådor med böcker, leksaker, filmer, barnkläder m.m Tur jag fick tömt en byrå idag i alla fall och rensade ut massvis med lakan och handdukar från tvättstugan igår så kanske jag får plats med en tiondel av allt... :-s

I morgon bär det av till Göteborg för det årliga traditionella pepparkaksbaket! Skall bli kul och mysigt. Kanske sista gången vi sover över allihopa i huset på Ljungängsbacken..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se