Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 26 december 2016

Julbilder

Av Louise - 26 december 2016 12:13

Vi kom hem strax före 21 igår kväll och Erik började bygga ihop en av sina julklappar direkt, ett miniväxthus för inomhusodling. Idag har vi hittills mest packat upp och ska snart åka till min mamma för nästa julfirande. Men först ska jag ut och prova mina nya redskap till Lindar, en timmersax och svängel med dragkedjor. En julklapp som kan komma väl till användning.


Lite bilder från julen i Småland:


När vi kom dit den 23e så började vi med att pynta julgranen. Linnéa tyckte det var roligt att hjälpa till.


Julaftons morgon tog vi lite sovmorgon innan frukost och sen gjorde vi oss klara och packade in all mat och julklappar i bilen och åkte till Eriks bror.

   


Traditionellt julbord förstås, innan Kalle Anka.

 


Linnéa hade sin finaste röda klänning på sig <3

 


Sen kom Tomten och delade ut några julklappar. Mycket snäll och bra Tomte :-)

   


Julaftonsvädret i Småland bjöd på lite regn och ett par plusgrader. Men inte storm som här längs kusten. Idag har det varit soligt men lite blåsigt på förmiddagen. Ikväll väntas mer storm. 5 plusgrader nu, 9 igår kväll. Bara för att jag tänkte gå ut till hästarna nu så började det ösregna och blåsa upp...


Igår hade vi en jättelugn dag. Det enda vi gjorde var att gå till en lekplats på förmiddagen så att barnen fick rasta sig lite. Och så matade vi änder. Eftermiddagen spenderade vi i soffan och såg på film (klassikern Jumanji, som jag inte sett på många år) innan vi åkte hem. Skönt att unna sig lite slappa dagar ibland. Hemma finns det ju alltid saker att göra.


       

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se